Om oss

 

DARK Gruppen består av selskapene DARK Arkitekter, Lark, Zinc og DARK Stavanger.

Det unike med gruppen er at vi har samlet arkitekter, landskapsarkitekter, interiørarkitekter og industridesignere under samme tak. Det gir oss muligheten til å samarbeide tettere og komme med de beste løsningene.

 Vi skaper avtrykk i jobben vi gjør. Byggene og uteområdene vi skaper påvirker folk sin hverdag og skal vare i lang tid. Derfor jobber vi alltid for å komme med de mest bærekraftige løsningene.

 

Prosjekter fra DARK skal bidra til å nå FNs bærekraftsmål. Alle i DARK har sammen stemt frem fem mål, der vi som arkitekter har mulighet til å gjøre en ekstra innsats. Prosjektene vi leverer skal derfor alltid bidra til å nå FNs bærekraftsmål 9, 11, 12, 15 og 17.

 

 

Styret

Odd Ingar Skaug

Odd Ingar Skaug

Styreleder

Ingar Skaug er utdannet siviløkonom og har en MBA fra universitetet i Nurnberg.

Han var konsernsjef i Wilh.Wilhelmsen ASA frem til 2011 og har omfattende erfaring med å lede store internasjonale og globale selskap innen Wilhelmsen-konsernet, og før det i SAS og Lufthansa.
Ingar bidrar i dag med sin store kunnskap og erfaring gjennom en rekke styreverv, blant annet som styreleder i Center for Creative Leadership i USA, som i tillegg til USA opererer i Europa, Asia og Afrika.
Ingar har skrevet boken «Levende lederskap» der han deler sine erfaringer og suksesser, men også feiltrinn, i sin evige prosess med å skape resultater gjennom å utvikle en bedriftskultur der han viser dyktige medarbeidere tillit og verdsetter innsatsen deres.

Kristin Margrethe Krohn Devold

Kristin Krohn Devold

Styremedlem

Kristin Krohn Devold er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen i Bergen.

Hun er i dag adm.dir for NHO reiseliv, og kom fra stillingen som Generalsekretær i Den Norske Turistforening. Hun har vært stortingspolitiker for Høyre i tre perioder, og var forsvarsminister i Bondeviks andre regjering. Kristin har lang og bred ledererfaring fra offentlig, politisk og privat sektor, og hennes bidrag på styrenivå innen økonomi, strategi, markedsutvikling og ledelse er til stor nytte og glede. I tillegg til å sitte i Styret i DARK AS sitter hun blant annet i Styret i Aker ASA og Evry ASA.

Bård Eker

Bård Eker

Styremedlem

Bård Eker er utdannet industridesigner fra Oslo.

Han er entreprenør, designer og oppfinner, og han eier og leder Eker group. Eker group består blant annet av Eker design, Eker performance og Hydrolift. Bård er et hyperkreativt multitalent som har designet alt fra medisinsk utstyr, Hi-Fi utstyr, barnevogner og prosjektorer til Koenigsegg sportsbiler, Hydrolift båter og nye båter for Redningsselskapet.

Bård har en unik kreativitet, som sammen med evnen til å etablere bedrifter som klarer å sette ideer ut i live, er et veldig verdifullt bidrag for DARK-gruppen.